Interview met Guus


Guus, vertel eens...

"Hoe is het leven als campingbaas?" In ieder geval zeer afwisselend. Tijdens het seizoen zijn het lange dagen maar erg gezellig met alle gasten om ons heen. Na het seizoen nemen we wat gas terug en hebben we tijd voor onderhoudswerk, winter- en seizoensklaar maken. Maar ook nadenken over nieuwe ideeen, familiebezoek en zelf op vakantie. Als je niet verrassingen houdt, een regelmatig leven wil leiden en je eigen privacy belangrijk vindt is dit werk niets voor je. Ik heb in ieder geval absoluut geen spijt. Iedere dag is weer een uitdaging. Ik ben eigen baas en veel buiten in de natuur bezig.

"Waarom zijn jullie 6 jaar geleden eigenlijk vertrokken naar Frankrijk?" Dat gaat nog 6 jaar verder terug. Na 25 jaar bij Van Lierop was ik echt toe aan een nieuwe uitdaging. We wilden graag een ander leven leiden en iets in het buitenland gaan doen. We houden van vakantie, zon, mensen en cultuur en natuur dus…

"Als je zelf een vakantie zou boeken bij Les Cabanes de Rouffignac, welke accommodatie zou jij dan kiezen?" Ik ben gek op Kamperen dus zou voor één van de tenten kiezen. Vooral La Vallee of Belle Vue welke het schitterende uitzicht met savonds de ondergaande zon hebben.

www.lescabanesderouffignac.com

#vakantievieren #vakantieinfrankijk #vakantiebijnederlanders

Uitgelichte berichten