top of page

Safaritent La Vallee

Onze 5 persoons luxe safaritent La Vallee met houten frame heeft en mooie ligging aan de rand van het bos met prachtig uitzicht op de vallei. Deze ruim opgezette safaritent kent twee naast elkaar gelegen afsluitbare slaapvertrekken met in de ene kamer een kingsize bed (160cm x 200cm) voor twee personen en een stapelbed en éénpersoonsbed (allen 90cm x 200cm) voor maximaal 3 personen in de andere. Alle matrassen zijn van uitstekende kwaliteit voor een optimale nachtrust.

 

Voor deze slaapvertrekken bevindt zich een grote ruimte met aan de ene kant het centrale gedeelte van

 

de tent bestaande uit een eetkamertafel met banken. Aan de andere kant is de keuken bestaande uit (naar buiten) verrijdbaar keukenblok met gasfornuis en koelkast. 

De luxe safaritent is uitgerust met een groot overdekte veranda met tafel en vijf stoelen, diverse voorraad- en opbergkasten en is volledig voorzien van kook en eetgerei voor elke maaltijd! 

 

Safari Tent La Vallee tilt kamperen naar een hoger niveau met het privé sanitair naast de tent. Hier bevindt zich een luxe ruime douche die van alle gemakken is voorzien, een toilet, wastafel en een buitengootsteen voor de afwas. 

Om af te koelen op de warme zomerdagen kan je gebruik maken van het gedeelde buitenzwembad wat in 2020 nieuw is aangelegd, wederom met prachtig uitzicht over de vallei.

De Safaritent La Vallee is beschikbaar vanaf € 50 per dag. 

Klik hieronder voor de actuele beschikbaarheid en tarieven. 

bottom of page