Safaritent Belle Vue

Onze 5 persoons nieuwe luxe safaritent heeft een mooie ligging aan de rand van het bos waardoor schaduw en prachtig uitzicht op de vallei. Deze ruim opgezette safaritent kent twee naast elkaar gelegen afsluitbare slaapvertrekken met in de ene kamer een kingsize bed (160cm x 200cm) voor twee personen en een stapelbed en éénpersoonsbed (allen 90cm x 200cm) voor maximaal 3 personen in de andere. Alle matrassen zijn van uitstekende kwaliteit voor een optimale nachtrust.

 

Voor deze slaapvertrekken bevindt zich een grote ruimte met aan de ene kant het centrale gedeelte van de tent bestaande uit een eetkamertafel met banken. Aan de andere kant is de keuken bestaande uit (naar buiten) verrijdbaar keukenblok met gasfornuis en koelkast. 

De luxe safaritent is uitgerust met een groot overdekte veranda met tafel en vijf stoelen, diverse voorraad- en opbergkasten en is volledig voorzien van kook en eetgerei voor elke maaltijd! 

 

Een zeer luxe privé badkamer naast de tent. Hier bevindt zich een luxe ruime douche die van alle gemakken is voorzien, een toilet, wastafel en een buitengootsteen voor de afwas. 

De Safaritent Belle Vue is beschikbaar vanaf € 50 per dag. 

Klik hieronder voor de actuele beschikbaarheid en tarieven. 

Beschikbaarheid Safaritent Belle Vue.