• Guus en Sandra van Lierop

Druiven plukken bij Les Cabanes De Rouffignac

Bijgewerkt: 15 sep 2019


De wijnoogst in Frankrijk is één van de bijzonderste periodes om in dit Bourgondische land te verblijven. Het is niet alleen een mooi gezicht tijdens een fietstocht of wandeling, maar je kunt nu ook zelf mee plukken.


Les Cabanes organiseert Plukdagen in samenwerking met de Nederlandse wijnmaker Petrus Janmaat van Cave Le Petit Pigeonnier uit Saint Chamassy. Hij is 16 jaar geleden begonnen met aanplanten van de rode Merlot druif en produceert, vanwege de verschillende grondsoorten, 3 wijnen met elk een eigen karakter.


Je verblijft in één van onze accommodaties en kunt gratis één of meerdere dagen druiven plukken. Het plukken vindt 's-morgens plaats. Na afloop kunt je genieten van een lunch en een rondleiding in de wijnmakerij en cave. Ook krijg je natuurlijk een lekkere fles uit 2018 mee naar huis.


De druiven gaan geplukt worden op maandag 23 en dinsdag 24 september.


Lijkt het jou leuk of ken je misschien iemand die dit misschien leuk zou vinden (tag diegene!), mail ons voor meer informatie of ga naar https://www.lescabanesderouffignac.com/arrangementen om te boeken.

Mail ons voor meer informatie of klik {hier} om te boeken.


#lescabanesderouffignac #druivenplukken #wijnoogst #plukdagen #rouffignacsaintcernindereilhac

0 keer bekeken

Guus en Sandra van Lierop

Les Cabanes de Rouffignac

Chemin des Maurezies 382

24580 Rouffignac Saint Cernin de Reilhac

Dordogne

Vragen mail of bel ons

Info@lescabanesderouffignac.com

055-307 64 24  /  07-66 55 23 52

Guus    0031 6 40 22 62 83

Sandra 0031 6 19 47 35 33

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • TripAdvisor - White Circle
  • Google Places - White Circle
  • Google+ - White Circle

Bedrijfsnummer 82917477000018 + RCS Bergerac

TVA non applicable, art. 293B du CGI

© 2020 by Lescabanesderouffignac

Proudly created with Wix.com