Interview met Lisanna


Lisanna, vertel eens...

"Kom je deze zomer weer helpen??" Jaaaaaa als het goed is wel. Ik probeer dit al sinds de opening van Les Cabanes de Rouffignac elk jaar weer te doen en tot nu toe lukt het steeds weer. Zie ik jullie daar?

"Wat vind jij het leukste aan Les Cabanes de Rouffignac?" Het leukste vind ik dat gasten het zo ontzettend naar hun zin hebben dat ze super lieve reviews achter laten of zelfs (keer op keer) nog een keer terug komen omdat het hen zo goed beviel. De liefde die mijn ouders in hun bedrijf stoppen voelt iedereen en dat is iets om trots op te zijn!

"Als je zelf een vakantie zou boeken bij Les Cabanes de Rouffignac, welke accommodatie zou jij dan kiezen?" Ik heb afgelopen herfstvakantie een weekje in de Gite mogen verblijven en dit beviel echt super goed. Ook heb ik wel eens een paar nachten in de Mobil Home au Lac geslapen en dit is ook echt een top plekje. Ik denk dat ik het liefste elke keer in een andere accommodatie zou slapen om alles uit te proberen!

www.lescabanesderouffignac.com

#vakantievieren #vakantieinfrankrijk #vakantiebijnederlanders

Uitgelichte berichten