Nieuwsbrief najaar 2018


Seizoen 2018 is dankzij jullie, onze gasten, heerlijk geweest. Daar heeft ook het fantastische stabiele zomerweer aan bijgedragen. Pas na de 1e week november hebben wij onze laatste gasten uitgezwaaid. Bedankt voor alle complimenten voor de nieuwe tenten met privebadkamers en onze bar/receptie. De table d'hôtes die we voor de eerste keer serveerden was een groot succes. In Juli en Augustus iedere vrijdag en zaterdag een volle tafel met gezelligheid. Daar gaan we zeker mee door. Het was erg fijn te zien dat iedereen zich op ons park thuis voelde. Er werd veel gevist in het karpermeertje en ook de golfbaan was in trek. Guus heeft diverse fietstochten gemaakt met gasten zowel per mountainbike als op de racefiets. Voor volgend seizoen hebben we weer diverse nieuwtjes te melden. Er komen twee volledig ingerichte Chalets voor 4 personen bij die we op een mooie plek neer gaan zetten. De table d'hôtes wordt met een dag uitgebreid. De golfbaan wordt van 3 naar 9 holes uitgebreid en er komt een officiële Jeu de boule baan. De boekingen van zowel nieuwe als terugkerende gasten komen al weer binnen en we hebben erg veel zin in volgend jaar. U kunt uw ideale vakantie weer online of telefonisch bij ons boeken op www.vakantievieren.fr

#glamping #lescabanesderouffignac #vakantie #ondergaandezon #vissen #rust #ruimte #kleinschalig #seizoen2018 #vakantievieren

Uitgelichte berichten
Recente berichten