Wandeling 5 of 9,5 km start Plazac


Vanaf Les Cabanes de Rouffignac een kwartiertje rijden naar Plazac. De auto geparkeerd bij het voetbalveld van Plazac. Vanaf hier gestart met onderstaande route. Het wandelkaartje heb je al snel niet meer nodig. Je kan ook de gele paaltjes volgen. Mooie afwisselende wandeling langs weilanden met paarden en koeien, velden met groenten, beekjes met stromend water. Op de route ook diverse mooie authentieke 'Perigord stijl' woningen maar ook door het bos over de berg met mooie vergezichten. Het betreft een wandeling voor gemiddeld niveau met op enkele stukken wat sterke stijgingspercentages. Als je hem halverwege te zwaar vindt kan je voor een kortere route terug kiezen en is de wandeling 5 km.

#wandeling #dordogne #Plazac #gelewandelroute #lescabanesderouffignac #officedutourisme #officedutourismedemontignac

Uitgelichte berichten
Recente berichten