top of page

Fotografie week in de Dordogne!

 

De ideale workshop om je fotografie skills op een hoger plan te brengen.

 

Wat: vijf dagen onder leiding van Jean-Paul Witteman, fotograferen onder het vakantievieren.

Wie: zes tot max 10 deelnemers. 

Waar: vakantiepark Les Cabanes de Rouffignac in de Dordogne (fr)

Wanneer: ma 28 mei t/m vr 1 juni 

Hoe: Met de auto of vliegtuig (Bergerac).

NB. De hele week wordt vrijblijvend en relaxed. We komen alleen in de ochtend bij elkaar voor instructie en een leuke opdracht welke we ‘s-avonds tijdens het eten gezamenlijk bespreken.

Je partner mag natuurlijk ook komen en hoeft niet verplicht de cursus te doen.

 

Cursusinfo:

Vijf dagen lang de hele dag begeleiding (ter plekke of op afstand) met uitstapjes in de natuur en leuke dorpjes, waaronder het bekende plaatsje in het hart van de Dordogne, Sarlat.

 

In de periode voorafgaand aan de fotografieweek zal ik je helpen al je vragen te beantwoorden voor een perfecte voorbereiding.

 

Wat heb je nodig?

Spiegelreflex (drls) camera met minimaal een kitlens objectief (18-55 mm); accu lader (res accu); statief, transportkabel en een laptop.

 

Waar gaan we ons in verdiepen?

Alles over iso, sluitertijd, diafragma, scherptediepte en de perfecte belichting. Tevens gaan we werken met een statief waar je zelfs in het donker mee kunt fotograferen.

Verder gaan we foto’s leren croppen (1/3 regel) en ons verdiepen in de magie van Lightroom foto bewerking.

 

Accommodatie:

Je verblijft in één van onze leuke en originele accommodaties. Toewijzing van de accommodaties vindt plaats nadat alle deelnemers bekend zijn. 

 

Het is speciaal in deze week tevens mogelijk om er met eigen tent of caravan te kamperen. Prijs: 15,- p.p.p.n. (Je dient dan wel gebruik te maken van het Vol pension arrangement).

 

Prijzen:

De cursus gaat door bij aanmelding van minimaal 6 personen. (maximaal 10). De prijs voor de cursus bedraagt € 170,00 p/p bij 6 pers, aflopend tot € 130,00 p/p bij 10 pers.

Verblijf op basis van vol pension: 1 persoon per accommodatie: € 95,00 per nacht, extra personen per accommodatie € 45,00 p.p.p.n.

 

Bij zelf meebrengen van tent of caravan vervallen de bovenstaande overnachting kosten maar wel campingkosten € 20,00 per nacht (1-2 personen) en volpension € 45,00 per persoon.

Volpension: Ontbijt, lunch en diner (3 gangen) inclusief aperitief en 2 consumpties bij diner. (Koffie/thee/jus/melk bij ontbijt en lunch inbegrepen). Overige consumpties tegen schappelijke prijzen.

 

Transport:

Het vliegveld Bergerac ligt op 50 minuten. Transavia en Ryanair hebben voordelige vluchten en er is de mogelijkheid om een auto te huren.

 

Exclusief:

Reis van en naar Frankrijk. Aansluitende vluchten op vrijdag, zaterdag en zondag worden aangeboden door:- Transavia Rotterdam - Bergerac- Ryanair Brussel - Bergerac De prijs van een retourticket varieert momenteel tussen € 50,- en € 120,-

Let op: Tickets kunnen niet geannuleerd worden.  

Je bent uiteraard vrij om op een andere manier te reizen en je verblijf op het prachtige Les Cabanes te verlengen. 

 

Tot slot:

Het beloofd een heerlijke week te worden op ons vakantiepark waar jullie gastvrij worden ontvangen. 

Neem gerust contact met Jean-Paul Witteman voor meer informatie over de cursus. Zijn telefoon nummer is: 06 220 90 999

 

Inschrijving sluit op: 15 april 2018 

 

Portfolio: Photoshoot JP 

facebook

https://www.facebook.com/photoshootjp/

instagram

https://www.instagram.com/photoshootjp/

bottom of page