top of page

Cabane au Bois

Onze Cabane au bois is een knus huisje in het bos en heeft uitzicht op het meer. Wil jij een huisje huren in de natuur in Frankrijk dan is deze tiny house perfect voor jou. 


Als je aankomt via de oprijlaan van Les Cabanes de Rouffignac parkeer je je auto op jouw prive parkeerplek. Via het bospad loop je naar het natuurhuisje. De Cabane au Bois is mooi gelegen met veel privacy midden in het bos. Hier kom je helemaal tot rust.

De indeling is als volgt: 1 kamer met keuken voorzien van gasfornuis, wasbak en kraan, 

koelkast, combi magnetron, eettafel met twee stoelen en twee fauteuils, twee eenpersoons bedden afm. 80 x 200 cm. Badkamer met douche, wastafel en wc, radio/cd speler, buitentafel met 2 stoelen en 2 ligbedden met kussens. 

Geniet van de rust en ruimte op het kleinschalige vakantiepark in zuid Frankrijk en zoek de gezelligheid van Guus en Sandra, of van andere gasten op wanneer je daar zin in hebt. In het meer waar de Cabane au Bois op uitkijkt mag helaas niet gezwommen worden. Wel is dit meer benoemd tot viswater en kan je hier super goed karpervissen. Mocht je dit nog nooit gedaan hebben maar wel leuk vinden, dan helpt Guus je graag een handje op weg!  

De Cabane au Bois is beschikbaar vanaf 75,- euro per dag.

Klik hieronder voor de actuele beschikbaarheid en tarieven.

bottom of page